تصویر ثابت

تصویر ثابت

کلیپ مستند فیلم

پیشنهاد ویژه

مصاحبه اختصاصی سایت برتربین با مدیر بازرگانی شرکت تولید کننده دستگاه خودآبیار آناوان

  • ۵۶۰
مصاحبه اختصاصی سایت برتربین با مدیر بازرگانی شرکت تولید کننده دستگاه خودآبیار آناوان

مصاحبه اختصاصی سایت برتربین با مدیر بازرگانی شرکت تولید کننده دستگاه خودآبیار آناوان

+دانلود

شماره تماس جهت است درخواست این ابزار کاربردی در تصویر است


معرفی آناوان:
به دنبال خشکسالی های پی در پی و کاهش ذخایر زیر زمینی آب , شرکت پرنیان آبگین پرده با ارائه محصولی بنام آناوان در پی احیای کشت گیاهان و درختان با استفاده از کمترین میزان آبیاری در طول سال است.
آناوان با طراحی دو تکه برای هر نوع گیاهی با هر نوع نیاز آبی طراحی شده است.
مخزن محصول در مورد گیاهانی با نیاز آبی متوسط با یک بار آبگیری بمقدار پانزده لیتر ،توانایی آبرسانی برای مدت حداقل حداقل سه ماه را خواهد داشت.
طراحی آناوان به گونه ایست که آب باران و شبنم صبحگاهی را جمع آوری و به مخزن اصلی انتقال میدهد.
با این محصول دیگر نیازی به آبیاری مداوم محصولات کشاورزی نیست.
جنس آناوان از پلی پروپیلن و تا ده سال مداوما قابل استفاده است.
آناوان در شنهای بیابان، در شوره زارها،شیب های کوهستانی و ... تست های خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
آناوان نه تنها وظیفه آبیاری ،بلکه وظیفه محافظت از نهال ها را هم بخوبی ایفا میکند. در روز با گرم شدن آب مخزن ،نهال در شب از تنش کمتری در مواجهه با سردی هوا برخوردار خواهد شد و باعث پایداری نسبی محیط پایه ای نهال خواهد شد.
طراحی آناوان بگونه ایست که کمترین تبخیر آب را برای گیاه خواهد داشت. خود محصول بصورت سایه وار محیط زیرین درخت را همیشه مرطوب نگه میدارد و از طرفی طراحی شیب دار لبه ها آب تبخیری را به زمین بازمیگردانند.
آناوان از آبهای زیر زمینی استفاده نمیکند که خود باعث تقویت منابع آبی میشود.این محصول بهترین ایده برای کاشت درختان جهت جنگلکاری نیز میباشد.
قابلیت استفاده محصول در مزارع کوچک و بزرگ در برابر هزینه های بالای پمپ و چاه و شبکه برق و انرژی و قابلیت های متعدد دیگری که مجال سخن نیست..

 

مزایای دستگاه .فقط با ۱۵ لیتر آب،حداقل ۳ ماه درخت را از آبیاری بی نیاز میکند..

۲.مقاومت زیاد دستگاه دربرابرگرما،سرما،پوسیدگی و ترک خوردگی،استفاده در سطوح شیب دار،تپها و کوها،ومحیطهای ناهموار

۳.هزینه کمتر نسبت به روشهای دیگر آبیاری

۴.سبک قابل حمل نصب سربع آسان

۵.جمع آوری آب باران و شبنم صبحگاهی

۶.جلوگیری از رشد علفهای هرض کنار دستگاه

۷.قابلیت اتصال به سیستم آبیاری در مقیاس وسیع

۸.آبیاری مستقیم به ریشه جهت جلوگیری از نفوذ عمقی آب

۹.کود دهی آسان و قابل کنترل آن و دو تکه بودن دستگاه آناوان آن را ب ای هرگونه قطر درخت آسان کرده ۱۰.قابلیت تغیر جنس فیتیله و تغیر خروجی آب و اضافه کردن تعداد فیتیله بسته به نیاز آبی درخت *ضمنا دستگاه خودآبیار آناوان تبخیر آب را به صفرمیرساند.

----------------

خبرگزاری فارس

--------------

 

لطفاً خودتان را معرفی کنید

سبحان زارع‌زاده هستم مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره شرکت تعاونی و کشاورزی پرنیان آبگیر پرده از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری استان بوشهر

ایده کار از چه از زمانی شروع شد؟

این شرکت فعالیتش را از سال ۹۵ آغاز کرد و ایده محوری کار شرکت طراحی و ساخت دستگاه خود آبیار فیتیله ای بود که آن را به سرانجام رساندم و ثبت اختراعش را انجام دادیم.

هدف از ساخت دستگاه خود آبیار فیتیله ای چه بود؟

آب در کشور ما یک کالای اقتصادی نیست یک سرمایه ملی و استراتژیک است. جهاد کشاورزی هم به سمت تغییر شیوه آبیاری حرکت می‌کند. این وسیله که با عنوان تجاری آناوان ثبت شده، یک دستگاه خود آبیار فیتیله ای است که اقدام به آبیاری زیرسطحی نهال و درختان می‌کند و بالغ‌بر ۹۰ درصد صرفه‌جویی در آبیاری کشاورزی را شاهد هستیم و از علف‌های هرز اطراف نهال جلوگیری می‌کند.

اختراع شما رتبه‌ای هم‌کسب کرده؟

طرح صنعتی اختراع ثبت و گواهی‌های مختلفی را در سطح ملی اخذ کردیم، از جمله این طرح، طرح برتر مقابله با خشکسالی در جشنواره ۹۷ بود.

هدف اولیه کار چه بود؟

هدف اولیه کار ما این بود که بتوانیم اشتغال روستایی ایجاد کنیم. زمین در غالب نقاط جنوبی کشور برای کشاورزی موجود است ولی خب اراضی فاقد آب هستند و در حالت عادی کشاورزی در این مناطق به‌صرفه نیست.

بهترین راه‌حل برای کشت درخت برای بیابان‌زدایی

الان مشکلی که داریم جدای از بحث کشاورزی و باغداری، موضوع مقابله با ریزگردها و بیابان‌زدایی در جنوب کشور است. یکی از راه‌حل‌های اصلی این کار هم کشت درخت برای مقابله با ریزگردها و جلوگیری از فرسایش خاک است. ولی خب غالب پروژه‌ها به علت اینکه آب موردنیاز برای ادامه حیات درخت تأمین نمیشه با شکست روبه‌رو میشه و هزینه‌های سرسام آوری رو دارند.

 

شهرداری‌ها وقت دیدار با شهردار هم ندادند

ما یک دستگاه خود آبیار که صرفه‌جویی ۹۰ درصدی در حوزه مصرف آب دارد را ارائه دادیم ولی خب باتوجه‌به مراجعاتی که به سازمان‌های دولتی و نهادهای مختلف داشتیم، کوچک‌ترین حمایتی از ما صورت نگرفته، پاس‌کاری اداری در برخی شهرداری‌های استان خیلی ما را اذیت کردند و آخر هیچ نتیجه‌ای نداشت. درصورتی‌که تفاهم‌نامه‌ای با استانداری به امضاء رسیده بود و به شهرداری‌ها هم ابلاغ شده بود، برخی از شهرداری‌ها اجازه دیدار شهردار را به ما ندادند و برخی هم به صراحت گفتند ما آب می‌خریم!

تاکنون از جایی هم پیشنهاد داشتید؟

ما قبلاً پیشنهاد داشتیم که شرکت رو توی یکی از کشورهای حوزه خلیج‌فارس مستقر کنیم و گفتند که امکانات به شما می‌دهیم و اینجا کار انجام بدهید؛ ولی خب هدف ما این بود توی وطن خودمان این کار رو انجام بدیم. ما هم‌اکنون به کشورهای حوزه خلیج‌فارس دستگاه صادر می‌کنیم، کشورهایی نظیر قطر، امارات، کویت، عمان و عراق. درخواست‌هایی پیرو اخذ نمایندگی در اسپانیا، سنگال و مراکش داشتیم.

وقتی از داخل حمایتی صورت نمی گیره مجبوریم برای اینکه دوام بیاوریم توجه خود را به سمت بازارهای بیرون کشور ببریم درصورتی‌که تمام تلاش ما این بود بتونیم توی کشور خودمان یک کاری انجام بدیم.

بخش شرم‌آور کار این است که کوچک‌ترین حمایتی رو از سازمان‌های دولتی کشورمان نداریم. سال گذشته آقای جهانگیری در استان بوشهر یک طرح ۲۴ میلیاردتومانی آبیاری نوین را افتتاح کردند اما در این طرح تقریباً صرفه‌جویی آب نداریم.

 

میزان صرفه‌جویی دستگاه آبیاری شما چه اندازه است؟

در حال حاضر میزان آبیاری فضای سبز که در جنوب انجام می‌شود، تقریباً هر دو روز یک‌بار بالغ‌بر ۴۰ تا ۶۰ لیتر آب به‌ازای هم نهال استفاده میشه اما دستگاه ما این قابلیت را دارد که برای یک نهال در طول سه ماه فقط ۱۵ لیتر آب مصرف کند.

اداره بازرگانی، سمیناری را با سخنرانی دو ژاپنی دراین‌رابطه در سالن اجتماعات این سازمان برگزار کرده بود و بنده هم در این جلسه شرکت کردم. دقیقا طرح این دو را جایگزین اختراع من کرده بودند که دستگاه ما قابلیت آبیاری بیشتری داشت. سؤال اینجاست؛ آیا برای من بوشهری ایرانی این کار امکان‌پذیر بود که همه این مسئولین جمع شوند و کار من را ببینند؟ چیزی رو که آن دو کارآفرین خارجی ساخته بودند، با فیتیله پلیمری دستگاه من تازه در یک سطح هم نبود اما به‌خاطر اینکه این دو خارجی بودند، مسؤولان جهاد کشاورزی و ... برای دیدن این کار به جلسه آمده بودند.

تفاوت دستگاه شما با نمونه خارجی چیه؟

نمونه خارجی این دستگاه هلندی است ؛ نمونه در هلند با ۲۰ یورو ساخته می‌شوند؛ برای اینکه ایران هم برسد رقم وحشتناکی را باید صرف کرد. از نظر کارکرد دستگاه‌ها اصلاً یکی نیستند و کاملاً در سطح متفاوتی هستند که نمونه ایرانی بسیار باکیفیت‌تر است.

سفیر هلند این دستگاه را برای ارائه و فروش کشور قطر برده بود اما ما مسؤولان خودمان اهمیتی به این قضیه نمی‌دهند.

 

کشورهای عربی چه پیشنهادی به شما دادند؟

برای کشورهای عربی اولین چیزی که مهم بود و بارها به ما گفتند این بود که شما باید ساخت ایران روی دستگاه آبیاری نوین رو پاک کنید؛ اینجا اگر بدانند ساخت ایران است، خرید نمی‌کنند. واقعاً ما توی این زمینه تحت‌فشار سختی بودیم.

می‌توانستیم به‌جای کارآفرینی دلالی کنیم!

ما می‌توانستیم تولید نکنیم و مثل خیلی از دلال‌های دیگر بریم سکه و دلار بخریم و با وضعیت اقتصاد کشورمان بازی کنیم ولی ما چنین کاری نکردیم؛ ما می‌خواستیم تغییری ایجاد کنیم برای وطنمان.

در جلسه استانداری یک سری مصوبات برای بحث مواد اولیه بود. گفتند که شما باید نامه‌نگاری کنید با وزارت صمت که بتوانیم به قیمت بورس به شما مواد اولیه اختصاص بدیم. برای تأمین مواد اولیه به کارگروه رفع موانع تولید هم مراجعه کردیم و مصوباتی هم داشت که به جایی ختم نشد.

مواد اولیه از عسلویه را با قیمت دلار می‌خریم!

الان بخشی از هزینه‌های دستگاه ما هزینه موادی است که داریم به قیمت دلاری می‌خریم؛ درصورتی‌که غالب مواد اولیه در جنوب استان خودمان عسلویه تولید می‌شود؛ من باید مواد اولیه رو با قیمت دلار روز بخرم اصلاً چه منطقی دارد؟! همان زمان که آب‌معدنی گران شد قیمت آب که گران نشد بطری آب‌معدنی به‌خاطر قیمت مواد اولیه گران شد.

علاقه کشورهای عربی و بی مهری مسؤولان داخلی

حرف آخر:

دستگاه نوین آبیاری ما به همان اندازه‌ای که موردعلاقه کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و اروپایی است و مشتری دارد، به همین اندازه هم مورد بی‌مهری مسؤولان و سازمان‌های داخل کشور هستیم و از بازار داخل دلسرد شده‌ایم.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

غرب بدون روتوش

انتخابات

موضوع سوم

موضوع چهارم